Viikkotunnit

Rintsikan syyslukukausi 2017!

IMG_3446Tervetuloa syyslukukauden tunneille! Lukukauden ensimmäinen tunti on maanantaina 28.8.17, ja viimeinen 21.12.17, opetusviikkoja on yhteensä siis 16!  Tunneilla on kitara- ja laulusäestys, muusikoinamme jatkavat Taija ja Otso!

Ma /Aleksiskivenkadun studio:

Klo 18.30- 21.00 SYKSYN UUTUUS: edistyneiden TablaoCombo -tunti!

Lukuvuoden 2017- 18 uutuutena järjestettävällä TablaoCombo- tunnilla päästään vihdoin asiaan: Tunnin pääpaino on muusikoiden ja tanssijan välisen vuorovaikutuksen rakentamisessa, ja muusikoiden kanssa työskentelyn ”koodiston” sisäistämisessä. TablaoCombo-tunnista lisää TÄÄLLÄ

Ke /Johanneksen luola:

Kanneltalo 19 45 16

kuva: Esko Junnonen

Klo 17- 18.30 Keski- ja jatkotaso/ Mirabras 90 min (320€)

Vähintään vuoden tanssineille harrastajille suunnatulla keski- ja jatkotason tunnilla syvennytään flamencotanssin perusteiden hiomiseen. Tunnilla työstetään rauhalliseen tahtiin lajiille tyypillisiä markkerauksia, askelsarjoja sekä kädenlinjauksia, ja tutustutaan palolle tyypilliseen rytmiikkaan. Tunnilla tehdään alegrias-sukuinen, aurinkoinen Mirabras- koreografia!

Klo 18.30- 19.45  Hikitekniikka 75 min (240€, muun tunnin rinnalla 195€)

Syksyn tekniikkatunnilla keskitytään harjoittelemaan monipuolisesti flamencolle tyypillistä keski- ja ylävartalon kannatusta ja linjausta, sekä painopisteen ja tasapainon hakemista. Tunnilla työstetään koputussarjoja jotka vahvistavat jalkatyön nopeutta, voimaa ja musikaalisuutta, sarjoihin lisätään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa myös ylävartalon käyttö ja aksentointi. Lisäksi perehdytään erilaisiin piruetteihin sekä lantion käyttöön eri tyylilajeihin tehtyjen tanssilisten sarjojen avulla. Tunti sopii  harjoitteidensa takia rinnakkaistunniksi kaikille keskitasosta edistyneisiin, tervetuloa hikoilemaan!  

Klo 19.45- 21.15 Deluxe/ Guajiras viuhkalla 90 min (320€)

To/ Johanneksen luola:

Klo 19- 21Ylempi jatkotaso (430€)/  Tientos- Tangos

Ylemmän jatkotason tunnilla tehdään tänä vuonna syvää tukintaa vaativa tientos-koreografia. Torstain tunnilla työstetään paljon hitaaseen tempoon tehtävää haastavaa vartalonkäyttömateriaalia, lantiokäännöksiä sekä yksitellen teetettäviä rytmiikkaharjoitteita. Kevätlukukaudella syvennytään tangoksen saloihin! Ylemmän jatkotason tunnit on suunnattu haasteita kaipaaville,  yli kaksi vuotta aktiivisesti treenanneille tanssijoille. Tunnin rinnakkaistunniksi suositellaan keskiviikon hikitekniikkaa.

IMG_3692Kausi kestään 16 viikkoa, opetus on tauolla syyslomaviikolla 42. Kausi maksetaan kahdessa erässä, maksuaikatauluista voi aikaisempaan tapaan myös neuvotella!

MUUTA INFOA: 
 

irtotunti 35€/ 90min, 30€/ 60 min

ILMOITTAUTUMINEN JA TUNTIEN KORVAAMINEN:

Ilmoittaudu tunneille sähköpostitse lähettämällä tuntivaihtoehtosi ja yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero osoitteeseen laurajohannarintamaki@gmail.com . Voit ilmoittautua myös verkkolomakkeella täällä! Lähetän ilmoittautuneille varmistussähköpostin, maksutiedot tunneista sekä tarkemmat tiedot saapumisohjeista tunneille.

Syksyn tunneille ilmoittaudutaan sitovasti koko kaudeksi. Ilmoittautuminen on  peruttavissa vain lääkärintodistusta vastaan. Perutut tanssitunnit korvataan tanssitunteina tai rahallisena korvauksena, oppilaan omat poissaolot voi korvata muilla tunneilla josta alempana lisää! Oikeudet tuntimuutoksiin pidätetään.

Poissaoloja on mahdollista korvata Fiestaflamencan, Elina Robinsonin, Anne Riikola- Sarkkilan sekä Rodrigo Gonzalesin tunneilla! HUOM! Korvausmahdollisuus ei koske tiiviskursseija, lukukauden poissaolot tulee korvailla lukukauden aikana.

Jos tuntitasoista, maksuaikatauluista tai tuntisisällöistä on kysyttävää,
ota rohkeasti yhteyttä Lauraan, tiedot löytyvät sivuston ”yhteystiedot”- kohdasta!

Hintoihin sisältyy säestys n. kerran kuussa, maksut laskutetaan kahdessa yhtä suuressa erässä. 

Tervetuloa tunneille!

IMG_3514

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Mainokset