Viikkotunnit keväällä 2018

Kanneltalo 17 49 10

Tervetuloa kevätlukukauden tunneille! Lukukauden ensimmäinen tunti on maanantaina 8.1.18, ja viimeinen 28.5.18, opetusviikkoja on yhteensä siis 17.  Tunneilla on kitara- ja laulusäestys, muusikoinamme jatkavat Taija ja Otso. Lukuvuoden työskentelyä juhlistetaan jälleen Elina Robinsonin oppilaiden kanssa yhdessä järjestettävässä kevätnäytöksessä ke 30.5! 

MAANANTAI /Aleksiskivenkadun studio:

Klo 18.30- 21.00 Edistyneiden TablaoCombo -tunti!

Lukuvuoden 2017- 18 uutuutena järjestettävällä TablaoCombo- tunnilla päästään vihdoin asiaan: Tunnin pääpaino on muusikoiden ja tanssijan välisen vuorovaikutuksen rakentamisessa, ja muusikoiden kanssa työskentelyn ”koodiston” sisäistämisessä. TablaoCombo-tunnista lisää TÄÄLLÄ

KESKIVIIKKO /Johanneksen luola:

Klo 17- 18.30 Keski- ja jatkotaso/ Mirabras 90 min (340€)

Vähintään vuoden tanssineille harrastajille suunnatulla keski- ja jatkotason tunnilla syvennytään flamencotanssin perusteiden hiomiseen. Tunnilla työstetään rauhalliseen tahtiin lajiille tyypillisiä markkerauksia, askelsarjoja sekä kädenlinjauksia, ja tutustutaan palolle tyypilliseen rytmiikkaan. Tunnilla tehdään alegrias-sukuinen, aurinkoinen Mirabras- koreografia!

Klo 18.30- 19.45  Hikitekniikka 75 min (255€, muun tunnin rinnalla 210€)

Syksyn tekniikkatunnilla keskitytään harjoittelemaan monipuolisesti flamencolle tyypillistä keski- ja ylävartalon kannatusta ja linjausta, sekä painopisteen ja tasapainon hakemista. Tunnilla työstetään koputussarjoja jotka vahvistavat jalkatyön nopeutta, voimaa ja musikaalisuutta, sarjoihin lisätään mahdollisimman varhaisessa vaiheessa myös ylävartalon käyttö ja aksentointi. Lisäksi perehdytään erilaisiin piruetteihin sekä lantion käyttöön eri tyylilajeihin tehtyjen tanssilisten sarjojen avulla. Tunti sopii  harjoitteidensa takia rinnakkaistunniksi kaikille keskitasosta edistyneisiin, tervetuloa hikoilemaan!  

Klo 19.45- 21.15 Deluxe/ Guajiras viuhkalla 90 min (340€)

TORSTAI/ Johanneksen luola:

Klo 19- 21Ylempi jatkotaso (460€)/  Tientos- Tangos

Ylemmän jatkotason tunnilla jatketaan syvää tukintaa vaativa tientos-koreografiaa. Torstain tunnilla työstetään paljon hitaaseen tempoon tehtävää haastavaa vartalonkäyttömateriaalia, lantiokäännöksiä sekä yksitellen teetettäviä rytmiikka- ja improvisaatiharjoitteita annettua materiaalia hyödyntäen. Kevätlukukaudella syvennytään myös tangoksen saloihin! Ylemmän jatkotason tunnit on suunnattu haasteita kaipaaville,  yli kaksi vuotta aktiivisesti treenanneille tanssijoille. Tunnin rinnakkaistunniksi suositellaan keskiviikon hikitekniikkaa.

Kanneltalo 19 45 16
kuva: Esko Junnonen

MUUTA INFOA: 

Kausi kestään 17 viikkoa, opetus on tauolla festivaaliviikolla 7 ja Jerezin ekalla festivaaliviikolla 9. Kausi maksetaan kahdessa erässä, maksuaikatauluista voi aikaisempaan tapaan myös neuvotella!irtotunti 35€/ 90min, 30€/ 60 min.


ILMOITTAUTUMINEN JA TUNTIEN KORVAAMINEN

Ilmoittaudu tunneille sähköpostitse lähettämällä tuntivaihtoehtosi ja yhteystietosi (nimi, sähköposti, puhelinnumero osoitteeseen laurajohannarintamaki@gmail.com . Voit ilmoittautua myös verkkolomakkeella täällä! Lähetän ilmoittautuneille varmistussähköpostin, maksutiedot tunneista sekä tarkemmat tiedot saapumisohjeista tunneille.

Keväänn tunneille ilmoittaudutaan sitovasti koko kaudeksi. Ilmoittautuminen on  peruttavissa vain lääkärintodistusta vastaan. Perutut tanssitunnit korvataan tanssitunteina tai rahallisena korvauksena, oppilaan omat poissaolot voi korvata muilla tunneilla josta alempana lisää! Oikeudet tuntimuutoksiin pidätetään.

Poissaoloja on mahdollista korvata Fiestaflamencan, Elina Robinsonin, Anne Riikola- Sarkkilan sekä Rodrigo Gonzalesin tunneilla! HUOM! Korvausmahdollisuus ei koske tiiviskursseija, lukukauden poissaolot tulee korvailla lukukauden aikana.

Jos tuntitasoista, maksuaikatauluista tai tuntisisällöistä on kysyttävää,
ota rohkeasti yhteyttä Lauraan, tiedot löytyvät sivuston “yhteystiedot”- kohdasta!

Hintoihin sisältyy säestys n. kerran kuussa, maksut laskutetaan kahdessa yhtä suuressa erässä. 

TERVETULOA TUNNEILLE!

Bg22mC8wI5ldPEUhEdWbcxP6L-Xp6yLAJuHxISokkYU

TallennaTallenna

TallennaTallenna